Home / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / Η μαγεία των αριθμών στο ΚΙΝΟ

Η μαγεία των αριθμών στο ΚΙΝΟ

Η μαγεία των αριθμών στο ΚΙΝΟ

Οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ ξεκινάνε πλέον κάθε μέρα στις 08:00 το πρωί και τελειώνουν στις στις 23:55. Σε κάθε κλήρωση κληρώνονται 20 αριθμοί από το 1 έως το 80 και ένας από αυτούς τους αριθμούς είναι ο αριθμός kino BONUS. Ο συγκεκριμένος αριθμός εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα και είναι ο 20ος αριθμός που κληρώνεται.

Οι αριθμοί που κληρώνονται προκύπτουν μέσω γεννήτριας τυχαίων αριθμών από σύστημα του ΙΤΥΕ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το kino ανανεώθηκε πριν λίγο καιρό με τα ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ και τις ΣΤΗΛΕΣ. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν αν θα υπάρχουν περισσότεροι μονοί ή ζυγοί αριθμοί σε αυτούς που θα κληρωθούν. Όταν κληρώνονται δέκα μονοί και δέκα ζυγοί αριθμοί έχουμε ΙΣΟΠΑΛΙΑ. Στις ΣΤΗΛΕΣ οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε ποιά από τις δέκα κάθετες στήλες θα κληρωθούν τα περισσότερα από τα 20 νούμερα του ΚΙΝΟ. 

Τα ΜΟΝΑ και τα ΖΥΓΑ έχουν απόδοση 2.00, οι στήλες έχουν απόδοση 8.00 και η ισοπαλία έχει απόδοση 4.00. Στα συγκεκριμένα πονταρίσματα η ελάχιστη συμμετοχή είναι 1 Ευρώ αντί για 0.50 που ισχύει στα υπόλοιπα πονταρίσματα του ΚΙΝΟ.

Ο παίκτης μπορεί να ποντάρει σε έναν έως δώδεκα αριθμούς. Για κάθε περίπτωση υπάρχει διαφορετική απόδοση και η απόδοση διαφέρει στο απλό ΚΙΝΟ με το ΚΙΝΟ BONUS. Οι αποδόσεις με ΚΙΝΟ BONUS είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες στο ΚΙΝΟ.

Το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να δοθεί ως κέρδος σε μία κλήρωση για κάθε μία από τις δύο πρώτες κατηγορίες στους 12, 11, 10 και 9 αριθμούς είναι  1.000.000€ ενώ στις αντίστοιχες περιπτώσεις του ΚΙΝΟ BONUS το ποσό είναι 2.000.000€ σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως είναι το Τζόκερ, όπου τα διανεμόμενα κέρδη δεν είναι σταθερά.

Είναι περίεργο αλλά μπορεί κάποιος να κερδίσει αν δεν πετύχει κανέναν αριθμό από αυτούς που θα κληρωθούν.  Αυτό συμβαίνει όταν έχει επιλέξει 10, 11 ή 12 αριθμούς και κανένας από αυτούς δεν υπάρχει στους 20 της νικήτριας στήλης.

Κάθε μέρα κάποιοι αριθμοί κληρώνονται περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτό είναι λογικό και εξηγείται από τη στατιστική. Επίσης συμβαίνουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις ανάμεσα σε δύο διαδοχικές εμφανίσεις κάποιων αριθμών. Για παράδειγμα κάθε μέρα υπάρχουν αριθμοί που καθυστερούν στη θέση του BONUS για πάνω από 300 κληρώσεις. 

Μέχρι πριν λίγες μέρες οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ ξεκίναγαν στις 09:00 το πρωί και διεξάγονταν 180 κληρώσεις τη μέρα, μία κάθε πέντε λεπτά. Τώρα που ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα (08:00 το πρωί) προστίθενται άλλες 12 κληρώσεις. Επομένως θα διεξάγονται 192 κληρώσεις ΚΙΝΟ τη μέρα.

Το ΚΙΝΟ παίζεται μόνο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Δεν είναι διαθέσιμο online μέσω του Internet.

Για την ιστορία, το παιχνίδι ΚΙΝΟ ξεκίνησε πανελλαδικά στις 4 Οκτωβρίου 2004. Το 2009 ανασχεδιάστηκε με περισσότερες επιλογές και συμμετοχή σε περισσότερες κληρώσεις με το ίδιο δελτίο. Το 2015 προστέθηκε το KINO BONUS. Το 2018 προστέθηκαν τα ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ και οι ΣΤΗΛΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*