Home / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / Το ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ

Το ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ

Το ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ

Το ΤΖΟΚΕΡ ξεκίνησε το Νοέμβριο του 1997 στην Ελλάδα και από τότε έχουν διεξαχθεί 2467 κληρώσεις. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχει δημιουργήσει πάρα πολλούς εκατομμυριούχους. Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις του ΤΖΟΚΕΡ  έχουν γράψει ιστορία και πολλές από τις φράσεις όπως «Κι αν σου κάτσει;» έχουν μείνει έως και σήμερα. 

Η κληρωση τζοκερ διεξάγεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Η κλήρωση είναι διαθέσιμη στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Πριν τον covid διεξάγονταν μόνο δύο κληρώσεις τη βδομάδα. 

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι το πρώτο από τα αριθμοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ το οποίο παίζεται και online στο tzoker.gr ή μέσω application. Κοστίζει 0.50 Ευρώ η απλή στήλη και ο παίκτης μπορεί να επιλέξει σε πόσες συνεχόμενες κληρώσεις επιθυμεί να συμμετέχει. Του δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξει τυχαίους αριθμούς. Πολλές επιτυχίες έχουν προέλθει από επιλογή τυχαίων αριθμών !

Στο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνονται πέντε αριθμοί από το 1 έως το 45 και ένας αριθμός από το 1 έως το 20. Η απλή στήλη περιλαμβάνει πέντε αριθμούς από τους 45 και έναν αριθμό για Τζόκερ. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει τυποποιημένα συστήματα για να μπορεί ο παίκτης να επιλέγει περισσότερους από πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο αλλά τα συστήματα αυτά είναι μεταβλητά ή δυσμετάβλητα. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης ο παίκτης να συμμετέχει με πλήρη συστήματα. 

Στην πρώτη κατηγορία νικητών ανήκουν οι επιτυχίες 5+1, οι στήλες δηλαδή που έχουν τους πέντε αριθμούς του πρώτου πεδίου και τον αριθμό Τζόκερ. Η δεύτερη κατηγορία είναι τα πεντάρια, οι στήλες δηλαδή που έχουν τους πέντε αριθμούς αλλά όχι και τον Τζόκερ. Αυτές είναι οι δύο κατηγορίες που κερδίζουν μεγάλα ποσά και όταν δεν υπάρχει νικητής τα ποσά που αντιστοιχούν μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση στην αντίστοιχη κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Είναι σύνηθες φαινόμενο να μην υπάρχει νικητής σε πολλές διαδοχικές κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ κι έτσι μαζεύονται μεγάλα ποσά που οδηγούν τους παίκτες στα πρακτορεία για να κυνηγήσουν το όνειρο. Τον Φεβρουάριο του 2017 μετά από πολλά διαδοχικά ΤΖΑΚΠΟΤ βρέθηκε ένας νικητής στη κληρωση τζοκερ του ΟΠΑΠ,  ο οποίος κέρδισε λίγο πάνω από 16 εκατομμύρια Ευρώ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε κάποιος στο ΤΖΟΚΕΡ.

Ανάμεσα στις 2467 κληρώσεις υπάρχουν κάποιες οι οποίες έχουν γράψει ιστορία. Σε τέσσερις κληρώσεις όλοι οι αριθμοί της πεντάδας ήταν από την ίδια δεκάδα. 

Στις 14 Μαίου 2000 κληρώθηκαν οι αριθμοί 35, 36, 37, 39 και 40 με αριθμό Τζόκερ 12. Είναι μια απίστευτη κλήρωση με όλους τους αριθμούς μαζεμένους ανάμεσα στο 35 και το 40 με κενό το 38.

Στις 17 Μαίου του 2007 οι αριθμοί της πεντάδας ήταν και πάλι όλοι από την ίδια δεκάδα αλλά πιο αραιοί. Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν οι αριθμοί 31, 32, 35, 37 και 39 με τζόκερ τον αριθμό 9.

Στις 30 Ιανουαρίου του 2014 ήταν η σειρά της δεκάδας 21-30 να περιλαμβάνει όλους τους αριθμούς της πεντάδας. Κληρώθηκαν οι αριθμοί 21, 23, 26, 28 και 30 με αριθμό τζόκερ το 9. Δείτε εδώ αντίστοιχα άρθρα για τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και όχι μόνο.

Πρόσφατα, στις 17 Δεκεμβρίου του 2020 οι πέντε αριθμοί ήταν όλοι και πάλι από την δεκάδα 31-40. Κληρώθηκαν οι αριθμοί 34, 35, 36, 37 και 40 με Τζόκερ τον αριθμό 16. Παρόμοια κλήρωση με εκείνη του 2000. Είχαν κοινούς αριθμούς τους 35, 36, 37, 40!!!

Η μοναδική δεκάδα στην οποία δεν έχει συμβεί έως τώρα είναι η δεκάδα 1 έως 10. Κάποια στιγμή στο μέλλον αναμένεται μια κλήρωση που να έχει και τους πέντε αριθμούς από το 1 έως το 10. Το παρελθόν δείχνει αυτά που θα συμβούν και στο μέλλον αλλά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό!

Επισκεφτείτε το numbers.gr για όλες τις τελευταίες κληρώσεις των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (τζοκερ, κινο, λοττο, power spin, σουπερ 3, extra 5), όπως επίσης και χρήσιμα στατιστικά και προτάσεις.

Σχόλια Αναγνωστών

  1. Γειά σας κύριοι
    Τώρα έτυχε να διαβάσω το άρθρο. Σε αυτά που γράφετε δεν έχω αντίρρηση όμως.
    Οι πραγματικές Κληρώσεις έως και 23/2/2021 που γράψατε το άρθρο είναι 2469.
    Η Α.Ε ΟΠΑΠ τα έχει κάνει μαντάρα με τον Α.Α των κληρώσεων
    Μετά τον Α.Α 220 στις 29/12/1999 ξεκίνησε από την αρχή νέο Α.Α στις 2/1/2000
    Επί πλέον στον νέο Α.Α έχει δύο ίδιες Κληρώσεις με αποτέλεσμα ο Α.Α να είναι λάθος.
    Ο νέος Α.Α 421 με τον 422 είναι ιδιος. Άρα μας δείχνει πάντα έναν επί πλέον Α.Α λάθος.
    Τώρα στο θέμε των στατιστικών μια χαρά τα λέτε όμως μάλλον σας έχει ξεφύγει κάτι.
    Ξέρετ ό,τι μεχρι σήμερα στις 2954 Κληρώσεις από τότε που ξεκίνησε το Τζοκερ υπάρχουν
    τέσσερις κληρώσεις που έχουν ξαναβγείι ακριβώς οι ίδιοι αριθμοί? Επί πλέον η μία κλήρωση
    εξ΄αυτών των κληρώσεων έχει βγάλει και το ίδιο Τζόκερ. Αυτό είναι ένα απίθανο στατιστικό!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*