Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / Οδηγίες και συμβουλές σε περίπτωση εγκλωβισμού στο ασανσέρ

Οδηγίες και συμβουλές σε περίπτωση εγκλωβισμού στο ασανσέρ

Οδηγίες και συμβουλές σε περίπτωση εγκλωβισμού στο ασανσέρ

Η Pappas Elevators εγγυάται την ασφάλειά σας και παρέχει συμβουλές για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς σε περίπτωση εγκλωβισμού ή έκτακτης ανάγκης σε ανελκυστήρα.

Οδηγίες και συμβουλές σε περίπτωση εγκλωβισμού στο ασανσέρΟ εγκλωβισμός σε ανελκυστήρα είναι απίθανο να συμβεί σε περίπτωση διακοπής ή βλάβης του ηλεκτρικού ρεύματος. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε τους συνεπιβάτες μας και να τους αποτρέψουμε από τον πανικό. Οι πιθανότητες ενός τέτοιου περιστατικού μειώνονται περαιτέρω λόγω της υψηλής τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας των εταιρειών που εγκαθιστούν και συντηρούν σήμερα ανελκυστήρες. Η υψηλή λειτουργικότητά τους διασφαλίζει τις ανθρώπινες ζωές και τις προστατεύει για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται να παραμείνουν εντός του θαλάμου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και τους συνεπιβάτες μας.

Οι συμβουλές είναι απλές:

1ο Βήμα: Μην πανικοβάλλεστε! Οι σύγχρονοι θάλαμοι ανελκυστήρων είναι καλά φωτισμένοι και αεριζόμενοι, ακόμη και αν χρειαστεί να παραμείνετε πολύ ώρα.

2ο Βήμα: Πατήστε το κουμπί έκτακτης ανάγκης και περιμένετε να έρθει βοήθεια. Τα κουμπιά των ανελκυστήρων περιλαμβάνουν ένα κουμπί που ειδοποιεί τον διαχειριστή του κτιρίου.

3ο Βήμα: Εάν δεν απαντήσει κανείς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο του ανελκυστήρα ή το κινητό σας τηλέφωνο. Επικοινωνήστε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία (199) ή στείλτε τους μια ειδοποίηση για τη θέση σας μέσω των εφαρμογών Messenger ή Viber στο τηλέφωνό σας για να τους διευκολύνετε να σας βρουν.

4ο Βήμα: Εάν πατήσετε το κουμπί έκτακτης ανάγκης και κανείς δεν απαντήσει ή εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν έχει σήμα ή μπαταρία, φωνάξτε ότι έχετε κλειδωθεί στον ανελκυστήρα.

5ο Βήμα: Δεν προσπαθούμε να απεγκλωβιστούμε μόνοι μας. Τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν όταν παγιδευμένοι άνθρωποι σπάσουν την πόρτα ή προσπαθούν να βγουν από την οροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όταν είμαστε μόνοι μέσα σε ένα κτίριο καλύτερο είναι να μην χρησιμοποιούμε τον ανελκυστήρα. Επίσης, στην περίπτωση που είμαστε δύο άτομα, πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ανελκυστήρα ένα άτομο την φορά, για να μην είμαστε και οι δύο κλεισμένοι στον ανελκυστήρα και να μην σας ακούσει κανείς άλλος αν φωνάξετε.

Η PAPPAS Elevators, είναι πάντα δίπλα σας και υπόσχεται άψογη λειτουργικότητα και αισθητική, προσφέροντας κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια. 

Μαζί ανεβαίνουμε με ασφάλεια!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*