Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / Τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός οικιακού ανελκυστήρα 

Τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός οικιακού ανελκυστήρα 

Τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός οικιακού ανελκυστήρα 

Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σε μια οικία μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στους κατοίκους της, από τη βελτίωση της κινητικότητας  και της πρόσβασης έως την αύξηση της αξίας  του ακινήτου. Παρακάτω θα αναφέρουμε τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε  με την εγκατάσταση ενός  ανελκυστήρα στο σπίτι σας  με περισσότερες λεπτομέρειες. 

 

1.Βελτίωση της κινητικότητας και της προσβασιμότητας

Το πρώτο και σημαντικότερο όφελος της εγκατάστασης ενός ανελκυστήρα σε μια οικία είναι η βελτίωση της κινητικότητας και προσβασιμότητας . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα με κινητικά προβλήματα, όπως άτομα με αναπηρίες  ή ηλικιωμένα άτομα. Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σημαίνει ότι οι κάτοικοι μπορούν να μετακινούνται ανεξάρτητα από τον όροφο στον οποίο βρίσκονται , κάτι που καθιστά την καθημερινή τους  ζωή πιο εύκολη και ανεξάρτητη.

 

2.Αύξηση της αξίας του ακινήτου

Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα μπορεί να αυξήσει ακόμη  και την ίδια την  αξία  του  ακινήτου . Η παροχή ενός ανελκυστήρα στο σπίτι σας, του προσθέτει ένα πολυτελές χαρακτηριστικό που  θα το καταστήσει πιο ελκυστικό για κάποιο πιθανό αγοραστή. Ένας ανελκυστήρας μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του ακινήτου και τη ροή του χώρου , καθώς έχει τη δυνατότητα  να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σε διαφορετικούς ορόφους του ακινήτου και να εξοικονομήσει χώρο που θα χρησιμοποιούνταν για τις σκάλες. Οι ιδιοκτήτες ανελκυστήρων αναφέρουν ότι κατάφεραν να πουλήσουν τα ακίνητά  τους για περισσότερα χρήματα από αυτά που αρχικά πλήρωσαν, επειδή οι ανελκυστήρες αποτελούν ελκυστικό χαρακτηριστικό για τους πιθανούς αγοραστές.

 

  1. Ασφάλεια κινητικότητας & πρόληψη ατυχημάτων

Η προσθήκη ενός ανελκυστήρα σε μια οικία προσδίδει ακόμη περισσότερη ασφάλεια στο εσωτερικό  της , μιας και μειώνει τον  κίνδυνο ατυχημάτων που σχετίζονται με τις σκάλες , όπως η πτώση ή η ολίσθηση. Επιπλέον η χρήση ενός ανελκυστήρα μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού που υπάρχει κατά  τη μεταφορά βαριών αντικειμένων, ενώ συντελεί ώστε η συγκεκριμένη διαδικασία να γίνεται  εύκολα , γρήγορα και κυρίως χωρίς κόπο. Επιπλέον μπορεί να αυξήσει την ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι. Τα παιδιά είναι πάντα πιο επιρρεπή σε ατυχήματα κατά τη διάρκεια ανάβασης  ή κατάβασης τους στις σκάλες. Ο ανελκυστήρας μπορεί να αποτρέψει αυτά τα ατυχήματα , καθώς οι παιδικές περιπέτειες στις σκάλες μπορούν να είναι επικίνδυνες. 

 

4.Εξοικονόμηση χρόνου

Τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός οικιακού ανελκυστήρα Ο ανελκυστήρας παρέχει μια γρήγορη κι αποτελεσματική μέθοδο μετακίνησης  από το ένα επίπεδο στο άλλο στο εσωτερικό του σπιτιού. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοικοι μπορούν να εξοικονομούν χρόνο που θα δαπανούσαν στην ανάβαση ή κατάβαση σκαλιών ή στο περπάτημα από το ένα δωμάτιο στο άλλο.  Η χρήση ενός ανελκυστήρα  μπορεί να τους επιτρέψει να περνούν  περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που έχει  τη μεγαλύτερη σημασία: να περνούν δηλαδή ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους τους.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

Η εταιρεία Pappas Elevators με μακρά παράδοση στο χώρο του ανελκυστήρα  και ως η μοναδική ελληνική εταιρεία, πλήρως καθετοποιημένη στην παραγωγή κι εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι η ιδανική επιλογή.

Oι ανελκυστήρες μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε υπάρχουσα αρχιτεκτονική χωρίς να αλλοιώνουν την εμφάνισή της και παράλληλα προσθέτοντας σε αυτή λειτουργικότητα , άνεση και κομψότητα.

 Οι Προσυναρμολογημένοι Ανελκυστήρες Proton είναι η νέα λογική, η νέα φιλοσοφία στους ανελκυστήρες και έχουν  σχεδιαστεί  αποκλειστικά από Έλληνες μηχανικούς της Pappas Elevators. Το σημαντικότερό τους πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως είναι  οι πρώτοι ανελκυστήρες στην παγκόσμια αγορά που έχουν προσυναρμολογηθεί, έχουν ελεγχθεί και έχουν λειτουργήσει πριν παραδοθούν στον πελάτη ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό, πιθανές αστοχίες και λάθη κατά την εγκατάσταση και μειώνοντας το  συνολικό χρόνο αυτής. 

Η Pappas Elevators προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα μετακίνησης εντός κτιρίων όπως ανελκυστήρες προσώπων, φορτίων, αυτοκινήτων καθώς και ειδικά ανυψωτικά συστήματα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στον Σχεδιασμό , Μελέτη, Κατασκευή, Εγκατάσταση, Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρων, Συντήρηση, Επισκευή, Πιστοποίηση, Αναβάθμιση, Ανακαίνιση & Συμβουλευτική.

 

Η ομάδα μηχανικών μας εγγυημένα θα δημιουργήσει για εσάς  τον ιδανικό ανελκυστήρα . Αν είστε έτοιμοι για μια ευκολότερη  και ποιοτικότερη ζωή, καλέστε μας σήμερα και αφήστε τους ειδικούς της Pappas Elevators να σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική λύση για τον τύπο του ανελκυστήρα που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας!!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*