Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / ΤΟΠ 5 ανδρικά αρώματα για το καλοκαίρι

ΤΟΠ 5 ανδρικά αρώματα για το καλοκαίρι

ΤΟΠ 5 ανδρικά αρώματα για το καλοκαίρι
Είστε σε αναζήτηση του αρώματος, το οποίο θα σας συνοδεύσει στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές σας;

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο άρωμα για εσάς, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις μυρωδιές που ίσως σας κινήσουν το ενδιαφέρον στο παρακάτω άρθρο με τα Τοπ 5 ανδρικά αρώματα για φέτος το καλοκαίρι. Να είσαι σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε!

Azzaro Chrome Eau de ToiletteCalvin Klein CK Everyone

Mexx Summer Bliss

Ξεκινάμε με ένα ατελείωτα φρέσκο άρωμα το οποίο είναι εμπλουτισμένο με συμφωνίες εσπεριδοειδών και θα σας προσφέρει την επιθυμητή αναζωογόνηση ακόμη και τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Ένα πολύ δροσερό, διακριτικό άρωμα, το οποίο αν και λανσαρίστηκε το ’96, ακόμη και σήμερα, ωστόσο, δεν έχει χάσει τη δημοτικότητά του. Το Azzaro Chrome ανοίγει με νότες από λεμόνι, περγαμόντο, νερολί, δεντρολίβανο και ανανά. Η καρδιά του eau de toilette χτυπά στον ρυθμό των βρύων βελανιδιάς, του μυστηριώδους γιασεμιού, του κυκλάμινου και του κόλιανδρου. Στη βάση σας περιμένουν οι επιλεγμένες αρωματικές συμφωνίες ζεστού βραζιλιάνικου rosewood, σανταλόξυλου, βρύων βελανιδιάς, σπόρων τόνκα και μόσχου. Απολαύστε τις διακοπές σας στο νησί και δίπλα από τη θάλασσα γεμάτοι φρεσκάδα και ενέργεια με το Azzaro Chrome.

Mexx Summer Bliss Eau de Toilette

Το καλοκαίρι είναι σύμβολο της ελευθερίας! Τονίστε την προσωπικότητά σας και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας χρησιμοποιώντας το ανδρικό vegan Mexx Summer Bliss. Αν και είναι ένα eau de toilette στην πιο οικονομική πλευρά του κόσμου των αρωμάτων δεν παύει να είναι ένα πολυαγαπημένο άρωμα μεταξύ των ανδρών. Ο ελκυστικός σχεδιασμός του μπουκαλιού με το αισιόδοξο πορτοκαλί σχέδιο παραπέμπει σε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα δίπλα από τη θάλασσα. Οι εναρκτήριες νότες του αρώματος είναι λεμόνι, μοσχοκάρυδο, πορτοκάλι και βασιλικός και στην καρδιά του θα νιώσετε λεβάντα, φασκόμηλο, γεράνι και γήινα φύλλα βιολέτας. Στη μακράς διαρκείας βάση του σας περιμένουν η ζεστή κανέλα, το πατσουλί, το βετιβέρ και το ξύλο κέδρου.

Calvin Klein CK Everyone Eau de Parfum

Ανακαλύψτε το άρωμα του 2022 που θα ταιριάζει σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν και το Calvin Klein CK Everyone κατατάσσετε στα unisex αρώματα δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά του σε αυτή την κατάταξη, μιας και οι άνδρες είναι αυτοί που τείνουν να το προτιμούν συχνότερα. Το CK Everyone μπορεί να χαρίσει χαμόγελο στο πρόσωπό σας και να σας φτιάξει τη διάθεση με το απαλό άρωμά του. Είναι γεμάτο με φρέσκες, πράσινες και φρουτώδεις νότες. Ξεκινά με φρέσκο πορτοκάλι από το Μεξικό, ακολουθούμενο από συγκλονιστικές συμφωνίες μαύρου τσαγιού από τη Σρι Λάνκα. Η ξυλώδης βάση είναι ένα μείγμα βετιβέρ από την Αϊτή. Ποντάρετε στο Calvin Klein CK Everyone για το νέο σας άρωμα φέτος το καλοκαίρι και μαγέψτε τους γύρω σας.

Calvin Klein Eternity Reflections Eau de Toilette

Προσθέστε το φρέσκο, πικάντικο και αισθησιακό Calvin Klein Eternity Reflections του 2023 στη συλλογή σας με το μυστηριώδες φυτικό του πνεύμα και τη σοκολάτα! Τι είναι αυτό που θα σας γοητεύσει στο Eternity Reflections; Ο ελκυστικός μινιμαλιστικός σχεδιασμός του, με τουρκουάζ χρώμα και η ξεχωριστή αρωματική-fougere σύνθεσή του – από το αψέντι μέχρι τη σοκολάτα, από τα βρύα βελανιδιάς μέχρι το σανταλόξυλο. Το 95% των συστατικών του eau de toilette είναι φυσικής προέλευσης και η vegan σύνθεση του περιέχει φυσική αλκοόλη. Το άρωμα αυτό είναι ότι το τέλειο για το καλοκαίρι, διότι θα σας παρασύρει σε στιγμές αυθόρμητου ρομαντισμού και φλερτ. Το στυλ, το άρωμα και η ευελιξία του είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσουν. Ανανεώστε τη συλλογή αρωμάτων σας με το νέο άρωμα του 2023 και ετοιμαστείτε για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

HUGO BOSS Hugo Reflective Edition Eau de Toilette

Αν είστε λάτρης των μοναδικών και ξεχωριστών αρωμάτων ποντάρετε στη σειρά του Hugo Boss Hugo και το eau de toilette Reflective Edition! Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα που τονίζει την ανδρική γοητεία με ένα εκρηκτικό άνοιγμα από εσπεριδοειδή, ευκάλυπτο και μέντα, ζουμερό αχλάδι, κυπαρίσσι και αρωματικό φύλλο βιολέτας στην καρδιά και ζεστό κεχριμπάρι με ξυλώδες ελαφρώς πικάντικο βετιβέρ στη βάση. Το άρωμα κυκλοφόρησε το 2022 και έχει έναν κομψό και καθαρά ανδρικό σχεδιασμό με πρακτικό ασημένιο μπουκάλι και είναι κατάλληλο για τις καθημερινές εξόδους σας με παρέα ή και για ένα βραδινό ραντεβού με την αγαπημένη σας στην ακτή της θάλασσας. Τέλος, εάν αναρωτιέστε που θα βρείτε όλα αυτά τα εξαίσια αρώματα αλλά και πολλά ακόμη σε εξαιρετικά φοβερές τιμές, η απάντηση είναι μια – στο Parfimo.gr!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*