Home / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Αθλητικά / Πρώτες αποδόσεις για τις Βουλευτικές εκλογές – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Πρώτες αποδόσεις για τις Βουλευτικές εκλογές – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Πρώτες αποδόσεις για τις Βουλευτικές εκλογές – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Τα σχολεία θα γίνουν… δεύτερο σπίτι μας το φετινό καλοκαίρι, αφού μετά τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές βρίσκονται προ των πυλών (Κυριακή 7 Ιουλίου) και οι Βουλευτικές Εκλογές.

Πολλές στοιχηματικές, μάλιστα, έχουν ανοίξει ήδη τις αγορές που αφορούν τις εκλογές. Η «αύρα» της Νέας Δημοκρατίας ήταν εμφανέστατη τους τελευταίους μήνες και κάτι τέτοιο αποδείχθηκε και μέσω των αποτελεσμάτων στις Ευρωεκλογές. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκέντρωσε το 33.11% των ψήφων, έχοντας διαφορά στα όρια του… διψήφιου από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο 23.7%.

Τα ποσοστά αυτά προφανώς αποτελούν ένα δείγμα γραφής, αλλά ασφαλώς δεν είναι δεδομένο πως τα δύο κόμματα θα κινηθούν σε ανάλογα ποσοστά και σε περίπου έναν μήνα.

Αυτοδυναμία Νέας Δημοκρατίας
Με την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας να φαντάζει… σίγουρη, το ενδεχόμενο να αποκτήσει αυτοδυναμία (151 βουλευτές) έχει… κατρακυλήσει στο 1.72 από το 4.50 στο οποίο άνοιξε. Το να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, προσφέρεται σε απόδοση 301.00.

Δείτε τι πιστεύουν οι στοιχηματικές για τα ποσοστά που είναι πιθανό να πάρουν τα κόμματα και πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις για στοίχημα στις εθνικές εκλογές 2019

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*