Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser

Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser

Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser

Οι κιρσοί είναι διογκωμένες, πιεσμένες φλέβες που συχνά εμφανίζονται στα πόδια, και μπορούν να προκαλέσουν αισθητικά προβλήματα και δυσφορία. Η τεχνολογία Laser έχει καταστήσει δυνατή την αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με ελάχιστη επέμβαση και παρενέργειες. Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτή η χειρουργική μέθοδος και ποια είναι τα κύρια οφέλη της.

Τι είναι η θεραπεία των κιρσών με λέιζερ;

Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια μη επεμβατική διαδικασία. Η θερμότητα από το λέιζερ προκαλεί βλάβη στα τοιχώματα της φλέβας, η οποία στη συνέχεια κλείνει, εμποδίζοντας τη ροή του αίματος μέσω αυτής. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται θερμική αφαίρεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ευρυαγγείων και των μεγαλύτερων κιρσών, καθώς και άλλων τύπων προβλημάτων των αιμοφόρων αγγείων, όπως οι ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα (γεννητικά σημάδια).

 

Πώς λειτουργεί η θεραπεία με λέιζερ για τη θεραπεία των κιρσών;

Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με LaserΗ ενέργεια του λέιζερ απορροφάται από το αίμα στη φλέβα. Αυτό προκαλεί τη συρρίκνωση και την εξαφάνιση της φλέβας, η οποία διαρκεί μερικές εβδομάδες.
Η θεραπεία πραγματοποιείται από έναν έμπειρο Αγγειολόγο Αγγειοχειρουργό που χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό που κατευθύνει μια δέσμη φωτός στα πόδια σας. Η θεραπεία με λέιζερ χρησιμοποιεί θερμότητα για να καταστρέψει το τοίχωμα της φλέβας, το οποίο στη συνέχεια αντικαθίσταται από ουλώδη ιστό. Η ενέργεια του λέιζερ σφραγίζει επίσης τη ροή του αίματος στη φλέβα που έχει υποβληθεί σε θεραπεία, μειώνοντας το πρήξιμο και τη φλεγμονή.
Η διαδικασία θεραπείας είναι μη επεμβατική και συνήθως διαρκεί λιγότερο από μία ώρα για να ολοκληρωθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους κιρσών, συμπεριλαμβανομένων των ευρυαγγειών, των δικτυωτών φλεβών και των σαφηνοειδών παλινδρομήσεων (SR).

 

Τα οφέλη της θεραπείας κιρσών με Laser

Η θεραπεία με λέιζερ για τους κιρσούς είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που πραγματοποιείται στο γραφείο του γιατρού. Τα οφέλη της θεραπείας φλεβών με λέιζερ περιλαμβάνουν:

  • Μίνιμαλ επεμβατική: Η θεραπεία κιρσών με Laser αποτελεί μία μίνιμαλ επεμβατική επιλογή που δεν απαιτεί νάρκωση ή μεγάλες τομές. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών και το χρόνο ανάρρωσης. Οι ασθενείς νιώθουν ελάχιστο ή και καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια ή κατόπιν της θεραπείας.
  • Γρήγορη ανάρρωση: Οι ασθενείς συνήθως επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες
  • Ελάχιστος χρόνος διακοπής της εργασίας

 

Η αποτελεσματική θεραπεία κιρσών με Laser Nd Yag: Μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση των κιρσών

Τι είναι ο Laser Nd Yag;

Το Laser Nd Yag (Neodymium-doped Yttrium Aluminum Garnet) είναι ένας ισχυρός, εξελιγμένος τύπος λέιζερ που χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές και λόγω της υψηλής ακρίβειας και της μειωμένης επεμβατικότητας, θεωρείται μια από τις καλύτερες επιλογές για τη θεραπεία των κιρσών.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία κιρσών με Laser Nd Yag;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο γιατρός θα κατευθύνει τον λέιζερ στο επιφανειακό τμήμα της φλέβας που προκαλεί το πρόβλημα. Η ενέργεια του λέιζερ θα προκαλέσει τη θέρμανση του αίματος και των τοιχωμάτων της φλέβας, οδηγώντας στη συστολή και τη θρόμβωση της φλέβα

Η θεραπεία των κιρσών με λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για την εξάλειψη του πόνου σας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας και την αποκατάσταση της αυτοπεποίθησής σας. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη θεραπεία κιρσών με λέιζερ, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*