Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων

 

Η υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη διατήρηση των ανελκυστήρων σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία υπηρεσιών

Υπηρεσίες ανελκυστήρων που καλύπτουν κάθε ανάγκη!

 Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρωνΗ συντήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη και σημαντική. Όταν γίνεται σωστά προσφέρει ασφάλεια στις μετακινήσεις και αυξάνει το χρόνο ζωής του ανελκυστήρα. Η εταιρεία PAPPAS Elevators εξειδικεύεται στην τεχνική υποστήριξη (after sales service) ανελκυστήρων, προσφέροντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

Η συντήρηση πραγματοποιείται βάσει συγκεκριμένου πιστοποιημένου προγράμματος. Η παρακολούθηση των ανελκυστήρων γίνεται με προηγμένα τεχνολογικά μέσα και οι λεπτομερείς έλεγχοι από έμπειρους τεχνικούς. Η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι υψηλή και η  τελική ικανοποίηση του πελάτη θεωρείται δεδομένη.

 

Συντηρούμε ανελκυστήρες σε: παλιές και νέες πολυκατοικίες, εμπορικά ακίνητα, κτίρια γραφείων, μονοκατοικίες.

 

Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις: διαχειριστών, ιδιοκτητών, νοικοκυριών, εξωτερικών διαχειρίσεων. 

 

Εξυπηρετούμε τα άτομα που χρειάζονται ειδική υποστήριξη

 

Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν: 

 

  • Συντήρηση – Τεχνική Υποστήριξη
  • Σύγχρονο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (help desk)
  • Επισκευή – Πιστοποίηση – Εκσυγχρονισμός – Αναβάθμιση
  • Άμεση και ΔΩΡΕΑΝ Αποκατάσταση Βλαβών  
  • Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Ανελκυστήρων και Διαχείρισης Πελατολογίου
  • Ασφάλιση Κάθε Ανελκυστήρα

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρωνΗ προγραμματισμένη συντήρηση ανελκυστήρων είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Καταρχάς, βοηθά στην πρόληψη βλαβών και δυσλειτουργιών. Εάν πραγματοποιείτε προγραμματισμένη συντήρηση ανελκυστήρα, είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσετε μια έκτακτη ανάγκη που απαιτεί ακριβή επισκευή ή αντικατάσταση εξαρτημάτων.

Δεύτερον, η προγραμματισμένη συντήρηση ανελκυστήρων βοηθά στην προστασία της ασφάλειας των επιβατών. Τα συστήματα ασφαλείας του ανελκυστήρα σας ελέγχονται και ρυθμίζονται κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης, διασφαλίζοντας ότι λειτουργούν σωστά και ότι μπορούν να προστατεύσουν τους επιβάτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η Pappas Elevators προσφέρει προγραμματισμένη συντήρηση σε προσιτές τιμές.

 

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων– Επείγουσες επισκευές ανελκυστήρων

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η Pappas Elevators διαθέτει 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για να σας παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Εάν ο ανελκυστήρας σας χαλάσει, απλώς καλέστε την εταιρεία μας και θα στείλουν έναν τεχνικό αμέσως.

Η Pappas Elevators διαθέτει μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Βλάβη στο σύστημα ασφαλείας: 

Εάν το σύστημα ασφαλείας του ανελκυστήρα σας βγει εκτός λειτουργίας, ο ανελκυστήρας μπορεί να μην μπορέσει να σταματήσει ή να ανοίξει τις πόρτες του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους επιβάτες και να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

Εάν ο ανελκυστήρας σας παρουσιάσει έκτακτη βλάβη, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία συντήρησης ανελκυστήρων σας, Pappas Elevators και θα στείλουμε έναν τεχνικό το συντομότερο δυνατόν για να επιδιορθώσει τη βλάβη σας.

 

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρωνΕίναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένες έκτακτες επισκευές ανελκυστήρων μπορεί να απαιτήσουν την αντικατάσταση εξαρτημάτων. Εάν ο τεχνικός ανελκυστήρων διαπιστώσει ότι ένα εξάρτημα του ανελκυστήρα σας χρειάζεται αντικατάσταση, θα σας παρέχει μια εκτίμηση του κόστους της επισκευής.

 

Η επιλογή ενός συνεργάτη, ο οποίος διαθέτει σε stοck μεγάλο πλήθος εξαρτημάτων, είναι σημαντική καθώς δεν θα υπάρχει αναμονή με σταματημένο ανελκυστήρα της παραγγελίας ενός εξαρτήματος. 

Η Pappas Elevators διαθέτει 2 αποθήκες με stock ανταλλακτικών συνολικής χωρητικότητάς 1.000 τμ  όπου μπορεί να σας εξασφαλίσει την αμεσότητα των ανταλλακτικών 

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων

– Υπηρεσίες Επισκευής Ανελκυστήρων:

Η Pappas Elevators προσφέρει επίσης υπηρεσίες επισκευής ανελκυστήρων για να διορθώσει οποιεσδήποτε βλάβες ή δυσλειτουργίες στον ανελκυστήρα σας. Εάν ο ανελκυστήρας σας δεν λειτουργεί σωστά, η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος και να το διορθώσετε.

Η Pappas Elevators διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εξοπλισμού για να μπορεί να πραγματοποιεί επισκευές ανελκυστήρων όλων των τύπων.

 

– Υπηρεσία Συμβουλευτικής Πιστοποίησης Ανελκυστήρων:

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρωνΗ εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες ανελκυστήρων να συμμορφωθούν με τα πρότυπα που ορίζει ο νόμος αναφορικά με την πιστοποίηση των ανυψωτικών. 

 

Η Pappas Elevators είναι μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης ανελκυστήρων. Η εταιρεία έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών ανελκυστήρων και έχει μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής συντήρησης ανελκυστήρων.

 

Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία συντήρησης ανελκυστήρων, η Pappas Elevators είναι μια εξαιρετική επιλογή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*