Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / Τα πλεονεκτήματα των ελαφριών καλοκαιρινών καροτσιών

Τα πλεονεκτήματα των ελαφριών καλοκαιρινών καροτσιών

Τα πλεονεκτήματα των ελαφριών καλοκαιρινών καροτσιών

Πολλοί νέοι γονείς πρέπει να αγοράσουν το πρώτο καροτσάκι για το νέο μωρό πριν αυτό γεννηθεί, ή ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο μητρότητας. Είναι λίγο δύσκολο σε αυτό το σημείο να εξετάσουμε όλους τους σημαντικούς παράγοντες, ειδικά όταν αισθανόμαστε πιεσμένοι από το χρόνο και συχνά από τα οικονομικά. Κάνοντας αυτήν την επιλογή-ορόσημο, είναι καλό να θυμόμαστε ότι αυτή θα μας ακολουθεί κάθε μέρα για τα επόμενα χρόνια. Το βάρος του καροτσιού είναι ζωτικής σημασίας κατά τον προγραμματισμό της αγοράς του.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Το μέσο καροτσάκι ζυγίζει μεταξύ 6 και 16 κιλών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα επιπρόσθετα αξεσουάρ του μοντέλου οδηγούν αναπόφευκτα στην αύξηση της μάζας του. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα πλεονεκτήματα των ελαφριών καλοκαιρινών καροτσιών

Πώς να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε ένα ελαφρύ καρότσι για το καλοκαίρι;

Για να πάρετε τη σωστή απόφαση, η συμβουλή μας είναι να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες:

  • Σε ποιο όροφο βρίσκεται το σπίτι σας; Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα;

Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα σε υψηλό όροφο, ακόμα και με ανελκυστήρα, γνωρίζετε ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, από ένα ατύχημα επί τόπου έως μία διακοπή ρεύματος και πολλά άλλα. Ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα καροτσάκι που ζυγίζει περισσότερο από 8 κιλά. Μαζί με το μωρό και τις αποσκευές, το βάρος μπορεί να φτάσει τα 20 κιλά. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα δωμάτιο εξυπηρέτησης για να αφήσετε το καρότσι, αυτό θα είναι μια σοβαρή πρόκληση και μπορεί ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας. Ασφαλίστε τον εαυτό σας με ένα ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά καρότσι.

  • Πόσο εκλεπτυσμένη είναι η υποδομή στη γειτονιά σας;

Τα πλεονεκτήματα των ελαφριών καλοκαιρινών καροτσιών

Σκεφτείτε αν υπάρχει μεγάλος αριθμός μετρό, διαβάσεων πεζών και άλλων εγκαταστάσεων υποδομής στην περιοχή του σπιτιού σας. Είναι κατάλληλα για κίνηση από άτομα με μικρά παιδιά; Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ακόμη και αν οι σκάλες είναι εξοπλισμένες με ράμπα, μερικές φορές αυτή δεν αντιστοιχεί στο τυπικό μεταξόνιο για ένα καροτσάκι. Εάν αναμένετε προβλήματα, οπλιστείτε με ένα εκτός δρόμου και ελαφρύ βρεφικό όχημα.

  • Η ώρα των διακοπών – είτε προτιμάτε διακοπές δίπλα στη θάλασσα είτε είστε λάτρης των ορεινών ταξιδιών, το νέο μικρό μέλος της οικογένειας σας θα χρειαστεί το δικό του μέσο μεταφοράς για να σας συνοδεύσει στις περιπέτειες. Σε αυτό το σημείο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχετε ένα καροτσάκι που είναι εύκολο στη μεταφορά.

Εάν προγραμματίζετε περιπέτειες κατά τη θερινή περίοδο, ίσως είναι καλή ιδέα να αποκτήσετε ένα συνδυασμένο καροτσάκι. Μπορείτε να επιλέξετε σε τι θα το μετατρέψετε, κάθισμα αυτοκινήτου, καλάθι ύπνου ή ακόμα και τρίκυκλο για μεγαλύτερα νήπια. Αυτό θα εξοικονομήσει χώρο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου. Και εδώ, ωστόσο, πρέπει να δοθεί προσοχή στη συγκεκριμένη κατάσταση , εάν το παρακάνετε με την ευελιξία, το καρότσι μπορεί να μην είναι τόσο ελαφρύ.

  • Αξεσουάρ – αν χρειάζεστε ένα καροτσάκι, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε την απλούστερη δυνατή επιλογή που σας ταιριάζει. Τώρα, εκτός από αυτό, μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αξεσουάρ και δε θα χάσετε τίποτα. Για παράδειγμα, αδιάβροχο, κάλυμμα, θερμική τσάντα ,όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να ενσωματωθούν στο καρότσι και να αγοραστούν ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πάντα μόνο τη διαμόρφωση που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή και τίποτα περιττό.
  • Ασφάλεια – λάβετε υπόψη ότι εάν το καρότσι είναι πολύ ελαφρύ, δεν πρέπει να το τοποθετήσουμε σε σακούλα ή σακίδιο. Έτσι μπορεί να κυλήσει και να πέσει. Μερικά καροτσάκια έρχονται σε συνδυασμό με μια βρεφική τσάντα, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για το μοντέλο.

Το Kidso.gr είναι η ιστοσελίδα όπου θα βρείτε τα πάντα για το μωρό σας, παπούτσια αγκαλιάς , παπούτσια για περπάτημα, ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδραστικό μενού για να καθορίσετε τις επιθυμίες σας επιλέγοντας, για παράδειγμα, ανά μάρκα, τιμή, τύπο καλαθιού και μπορείτε επίσης να δείτε τις προωθητικές προσφορές μας.

Τα πλεονεκτήματα των ελαφριών καλοκαιρινών καροτσιών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*