Home / APN blog / Συμβουλές για επιλογές κιβωτίων στη νέα σας μετακόμιση

Συμβουλές για επιλογές κιβωτίων στη νέα σας μετακόμιση

Συμβουλές για επιλογές κιβωτίων στη νέα σας μετακόμιση

Καθώς η μέρα της μετακόμισης πλησιάζει , ίσως φοβόσαστε το έργο της συσκευασίας αυτών των κιβωτίων που θα γεμίσουν όλο το σπίτι σας.

Η συσκευασία είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους της μετακόμισης και δεν μπορεί να αποφευχθεί. Τα δωμάτια γεμάτα με πράγματα, τεράστια έπιπλα και προσωπικές ντουλάπες παρουσιάζουν όλες τις δικές τους προκλήσεις συσκευασίας.

Τύποι κουτιών

Ο εγκιβωτισμός των προϊόντων σας δεν πρέπει να είναι επαχθής. Με την κατανόηση των κιβωτίων που θα μεταφερθούν προς χρήση για συγκεκριμένα αντικείμενα, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα να φτάσουν στο νέο σας σπίτι.

Μεγέθη Κιβωτίων

Τα επαγγελματικά κιβώτια για την μεταφορά και τα χαρτοκιβώτια διατίθενται σε ποικίλα σχήματα και μεγέθη, ειδικά κατάλληλα για να ταιριάζουν σε μια ποικιλία ειδών οικιακής χρήσης.

Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για να μάθετε πώς η συσκευασία είναι λιγότερο επώδυνη.

Όταν ψάχνετε στις μηχανές αναζήτησης για Μεταφορική Αθήνα, ρωτήστε την εταιρεία για το κόστος να το κάνουν εκείνοι για εσάς. Να ξέρετε ότι το κόστος ανεβαίνει αρκετά, γι αυτό και σας παρουσιάζουμε τον οδηγό για την συλλογή κιβωτίων που θα χρειαστείτε.

  1. Κυματοειδές κουτί για την κουζίνα

Πρόκειται για ένα γερό κουτί από διπλά τοιχώματα κατάλληλα για όλα τα θραύσματα. Χρησιμοποιήστε τα για να συσκευάσετε την πορσελάνη, τα πιάτα, τα κρύσταλλα και τα γυάλινα σκεύη. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε κυτταρικούς διαχωριστές μέσα στο χαρτοκιβώτιο ως επιπλέον μέτρο προστασίας.

  1. Μεσαίο πλαίσιο για βαριά αντικείμενα

Ένα χαρτοκιβώτιο εύκολο στη χρήση, σχεδιασμένο για βαριά αντικείμενα όπως βιβλία ή άλλα μέσα. Αυτά τα κιβώτια διαθέτουν πολύ μεγάλη αντοχή για να διατηρήσουν ασφαλή  τα υπάρχοντά σας.

  1. Μεγάλο κουτί για μια ποικιλία αντικειμένων

Αυτά τα μεγάλα κιβώτια χρησιμότητας χρησιμοποιούνται συνήθως για γλάστρες και σκεύη, παιχνίδια, μη φθαρτά τρόφιμα (κουτιά και βάζα) και μικρές συσκευές. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό.

  1. Extra Large Box για ογκώδη αντικείμενα

Αυτά τα κουτιά μεγάλου μεγέθους κατασκευάζονται για ογκώδη αντικείμενα, όπως σεντόνια, πετσέτες ή αμπαζούρ. Διαθέτουν τεράστια αντοχή για τα αδέξια ή δυσκίνητα πράγματα που πρέπει να συσκευάζονται.

  1. Ειδικό κουτί για το ντουλάπι

Αυτό το τεράστιο κουτί διαθέτει μια μεταλλική κρεμάστρα για να φιλοξενήσει τα ρούχα σας. Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα απευθείας από την ντουλάπα σας σε αυτό το κουτί με ελάχιστη προσπάθεια.

  1. Κουτιά για εικόνες και έργα τέχνης

Αυτά τα τηλεσκοπικά χαρτοκιβώτια ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εικόνα ή καθρέφτη. Αυτά τα ειδικά κιβώτια είναι ιδανικά για τη μεταφορά των έργων τέχνης, των πλαισιωμένων πορτρέτων της οικογένειας και των αφισών των παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα παραπάνω θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη στην επερχόμενη σας μετακόμιση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*