Home / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ / games / ΚΙΝΟ: Αυτά είναι τα κορυφαία ΚΟΛΠΑ για το παιχνίδι!

ΚΙΝΟ: Αυτά είναι τα κορυφαία ΚΟΛΠΑ για το παιχνίδι!

ΚΙΝΟ: Αυτά είναι τα κορυφαία ΚΟΛΠΑ για το παιχνίδι!

Όλα τα παιχνίδια έχουν τη στρατηγική τους. Το ίδιο ισχύει και για τα τυχερά με τον κόσμο να βρίσκεται πάντοτε σε αναζήτηση νέων μεθόδων για να φτάσει στην επιτυχία. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν, να τονιστεί ότι σε αυτό το site θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ (και αποτελέσματα κληρώσεων) για το αγαπημένο παιχνίδι, το κινο

Ας συνεχίσουμε λοιπόν. Ο χαρακτηρισμός τυχερά για αυτά τα παιχνίδια, αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απλή τακτική ή συγκεκριμένος ελιγμός για να φτάσουμε στο ταμείο. Όλα τα τυχερά παιχνίδια στηρίζονται πρώτα στην τύχη και μετά σε οποιονδήποτε άλλο παράγοντα. Ανάλογα με τη διάθεση της κληρωτίδας ή του μηχανισμού που στηρίζει όλη τη διαδικασία.

Ωστόσο, δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη και τη συγκυρία. Ακολουθούμε κάποιες συμβουλές και τακτικές, οι οποίες σε πρώτη φάση τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσουν ώστε να μειωθεί η χασούρα. Κανένα σύστημα και κανένα tip δεν εγγυώνται κάποιο κέρδος. Δεν εξασφαλίζουν την επίσκεψή μας στο ταμείο. Μπορούν όμως να μάς βοηθήσουν να παίξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις και σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε περισσότερες πιθανότητες με το μέρος μας.

Το ΚΙΝΟ, είτε το επίγειο είτε το online, είναι ένα παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον. Θα μπορούσε με μια συγκεκριμένη στρατηγική να είναι ορισμένες φορές αποτελεσματική. Δείτε λοιπόν με προσοχή τι είναι απαραίτητο να κάνετε:

Από 5 νούμερα και πάνω

Ένα εύκολο λάθος που κάνουν αρκετοί παίκτες του ΚΙΝΟ είναι ότι παίζουν λίγα νούμερα. Υπάρχουν δελτία με 2 αριθμούς τη στιγμή που το παιχνίδι αποτελείται από 80 συνολικά. Σε κάθε κλήρωση βγαίνουν 20 από αυτούς τους 80, οπότε όσο πιο λίγα νούμερα παίξετε τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε. Η καλύτερη τακτική είναι όσο το δυνατόν περισσότερα νούμερα. Το λιγότερο 5 ή ακόμη περισσότερα.

Αν κάποιος, για παράδειγμα, προτιμήσει να παίξει 8 αριθμούς έχει αυτομάτως πιο πολλές πιθανότητες να χαμογελάσει στην κλήρωση. Πάντα επιβάλλεται να υπάρχει όριο στο μπάτζετ και κάποιες επιστροφές, όσο μικρές κι αν είναι, βοηθούν αρκετά στη διατήρηση των ορίων που έχουμε θέσει εξ αρχής.

Η τύχη παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο. Όμως αν υπάρχουν δελτία στα οποία έχουμε πετύχει αρκετούς από τους 8 αριθμούς, για παράδειγμα, που έχουμε επιλέξει, το… «μπαμ» θα είναι μεγαλύτερο.

Οι προηγούμενες κληρώσεις

Ένα άλλο σημαντικό λάθος που κάνουν αρκετοί παίκτες του ΚΙΝΟ είναι ότι επηρεάζονται από τις προηγούμενες κληρώσεις. Θεωρούν μάλιστα πώς δεν είναι πιθανό να βγουν ξανά οι ίδιοι αριθμοί. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι σε κάθε κλήρωση κάθε αριθμός έχει τις ίδιες πιθανότητες να εμφανιστεί, όπως και οι υπόλοιποι. Αν δηλαδή ένα νούμερο εμφανίζεται συνεχώς στις κληρώσεις, δεν σημαίνει ότι στην επόμενη ή στις επόμενες δεν θα ξαναβγεί. Οπότε μην ασχολείστε με το ποιοι αριθμοί βγήκαν πριν από λίγο. Κλείστε τα μάτια και ασχοληθείτε με αυτούς που σκοπεύετε να παίξετε. Μπορείτε να έχετε μάλιστα ένα συγκεκριμένο πλάνο, με όποια σειρά θέλετε.

Το κουπόνι στα δύο

Μια άλλη στρατηγική που φαίνεται να είναι επιτυχημένη κατά καιρούς είναι το χώρισμα του κουπονιού στα δύο. Πάνω και κάτω (top/bottom) ή αριστερά και δεξιά (left/right). Επιλέγετε νούμερα και από τις δύο πλευρές για να έχετε πιθανότητες να είστε κοντά στο αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Υπάρχει επίσης το Way Bet όπου στοιχηματίζετε σε περισσότερες από μία ομάδα αριθμών. Ορίζετε δύο διαφορετικά σύνολα, στο πρώτο με 5 νούμερα και στο δεύτερο με 4, δηλαδή με 9 συνολικά και κάνετε πονταρίσματα με διαφορετικούς συνδυασμούς.

Υπάρχει και το King Bet που είναι παρόμοιο με το Way Bet, με τη διαφορά ότι μπορείτε να επιλέξετε έναν επιπλέον αριθμό, πέρα από την ομάδα ή τις ομάδες αριθμών που θα επιλέξετε.

Όλα αυτά εφόσον τηρείτε το βασικότερο κανόνα που αφορά τα τυχερά παιχνίδια. Ορίζετε ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο περισσεύει από τα έσοδα του μήνα, για να διασκεδάσετε. Και δεν το ξεπερνάτε ποτέ είτε η τύχη είναι με το μέρος σας είτε όχι. Όχι στο ρίσκο όταν παίζετε ΚΙΝΟ ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.

Σχόλια Αναγνωστών

  1. Το άρθρο σας είναι πολύ καλό. Χαίρομαι που μάθατε για αυτό το άρθρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*