Αναβαθμιστείτε σε Feautured και Sponsored

Posted on Jun 27, 2010 by Administrator

Οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν. Τα ανταποδοτικά links προς το apn Greece είναι καλοδεχούμενα, 
όχι όμως και απαραίτητα. 

Όσοι webmasters έχουν δωρεάν καταχωρήσεις και θέλουν να αλλάξουν πλάνο 
και να αναβαθμίσουν την καταχώρηση τους σε Feautured η Sponsored 
μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για λεπτομέρειες.
mailto:greece@apn.gr

Η αναβάθμιση σας θα γίνει αμέσως.

Δωρεάν καταχώρηση - €0 Κάντε την καταχώρηση σας δωρεάν. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι ένα ανταποδοτικό link από την σελίδα σας προς το ευρετήριο του apn Greece. Ο κώδικας με το link προς το apn που θα βρείτε παρακάτω θα πρέπει να μπει σε κάποιο σημείο της σελίδας σας. Αν δεν έχετε link προς το apn Greece θα καταχωρηθεί το site σας αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα.

 

FEAUTURED -Ξεχωριστή καταχώρηση για 2 χρόνια - €125 Κάντε την καταχώρηση σας ξεχωριστή. Με την FEAUTURED καταχώρηση θα βρίσκεστε πάντα στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία σας και θα ξεχωρίζετε από τα υπόλοιπα sites παίρνοντας περισσότερους επισκέπτες και πρώτοι στις σχετικές με τη σελίδα σας αναζητήσεις. Το κόστος είναι μόλις 125 ευρώ για 2 χρόνια.

 

SPONSORED -Πρώτοι και με διαφημιστικά για 2 χρόνια - €250 Γίνεται Σπόνσορας ώστε να εμφανίζεστε και πρώτος στην κατηγορία σας σαν sponsored καταχώρηση και πρώτοι στις σχετικές με τη σελίδα σας αναζητήσεις, αλλά και περιοδικά στα δεξιά κάθε σελίδας σαν διαφημιστικό text link (δείτε παραδείγματα στις σελίδες μας) πολλαπλασιάζοντας έτσι τους επισκέπτες προς την σελίδα σας. Το κόστος είναι μόλις 250 ευρώ για δύο χρόνια.

No tags added.