Το ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης

http://prassas-grill.gr

Επιχειρήσεις -Οικονομία Ταβέρνες εστιατόρια

on Oct 5, 2014
Το ψητοπωλείο Prassas λειτουργεί από το 1998 προσφέροντας ποιοτικό φαγητό για όλη την οικογένεια. Ο Γιώργος Γεωργισούδης και οι συνεργάτες του δημιουργούν εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα, καθιερώνοντας το όνομα Prassas ως συνώνυμο του γύρου στη Θεσσαλονίκη. Σε ένα υπερσύγχρονο παρασκευαστήριο, όπου εφαρμόζεται το πρότυπο HACCP για την ασφάλεια των τροφίμων, παράγονται καθημερινά όλες οι σαλάτες, τα ορεκτικά και τα προϊόντα κρέατος από ολόφρεσκα υλικά που προμηθευόμαστε από Έλληνες παραγωγούς.