ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

All Star VS. Vans: Τα πιο πολυπόθητα sneakers

Ένα χρόνιο δίλημμα στην επιλογή sneaker. Να διαλέξεις ένα ζευγάρι διαχρονικό κλασικό παπούτσι All Star ή ένα πιο cool skate παπούτσι Vans;

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε επιθυμείς να έχεις ένα περιποιημένο vintage look, είτε ένα πιο χαλαρό τύπου skate στυλ, τα All Star ή τα Vans θα ανταποκριθούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Η εταιρεία Converse, το 1917, κατασκεύασε τα πρώτα All Star, παπούτσια για μπάσκετ, τα οποία προώθησε ο μπασκετμπολίστας Charles H. Taylor. Ο Taylor τα έκανε τόσο δημοφιλή που η Converse έδωσε το όνομά του στα παπούτσια (All Star Chuck Taylor).

Η μόδα όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια αναδύεται μέσα από στυλ διαφορετικών εποχών. Έτσι και τα All Star, μαζί με το τεράστιο κύμα της δημοτικότητάς τους και την προτίμηση του κόσμου, έκαναν το comeback τους!

Τα All Star κυκλοφορούν σε Low-top (χαμηλά) και σε High-top (ψηλά) και σε πληθώρα χρωμάτων, καθιστώντας τα κατάλληλα να τα συνδυάσεις με οποιοδήποτε στυλ και όποια ώρα της ημέρας θέλεις.

Τα Vans κατασκευάστηκαν το 1966 από την εταιρεία Van Doren Rubber για να ικανοποιήσουν ένα τελείως διαφορετικό κοινό, το κοινό του skate, βάζοντας τους τον τίτλο “Off The Wall”.

 

Τα Vans Old Skool χαρακτηρίζονται για την μεγάλη αντοχή, την άνεση και την σταθερότητά τους. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και σχέδια, και μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα όλη μέρα.

Αν ρωτήσεις εκείνους που φοράνε ευλαβικά Converse και Vans, ποιο παπούτσι από τα δύο προτιμούν, οι απαντήσεις που θα πάρεις δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους.

Εκείνοι που προτιμούν τα Vans υποστηρίζουν ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων να διαλέξουν, και ότι τα ξεχωρίζουν για την άνεση και την σταθερότητά τους, σε αντίθεση με τα σταράκια που θέλουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν στο πόδι σου.

Από την άλλη οι υποστηρικτές των Converse τα βάζουν στην πρώτη θέση για τον λόγο ότι τους φαίνονται όμορφα με όλες τους τις εμφανίσεις, και ότι τα μονόχρωμά τους σχέδια δεν κλέβουν τα βλέματα από το υπόλοιπο τους συνόλο, σε αντίθεση με τα Vans που είναι πιο εκκεντρικά.

Υπάρχει βέβαια και εκείνο το κοινό που δεν μπορεί να επιλέξει και να κατατάξει το ένα από τα δύο στην πρώτη θέση. Αυτό το κοινό θεωρεί απαραίτητο να έχεις ένα ζευγάρι και από τα δύο στην ντουλάπα σου, για να καλύπτεις πλήρως τις στυλιστικές ανάγκες σου σε όλες τις εμφανίσεις σου.

Και τα δύο αυτά περιζήτητα παπούτσια θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στα πόδια πολλών επόμενων γενεών. Κάθε ζευγάρι παπούτσια έχει μια ιστορία να πει και η ιστορία του είναι εμφανής σε ένα καλά φορεμένο ζευγάρι Converse ή Vans.

Για να μπορέσεις να έχεις άποψη επί του θέματος, αρκεί να τα φορέσεις και τα δύο!

apngr

Leave a Comment
Share
Published by
apngr

Πρόσφατα άρθρα

Δεν σταματάει ο τζόγος στην Ελλάδα: Συνολικά 36.06 δισεκατομύρια ευρώ το 2023 

Αν και τελευταία πολλά νοικοκυριά παγκοσμίως έχουν ζοριστεί οικονομικά λόγω του υψηλού πληθωρισμού, τα χρήματα…

2 μήνες ago

Το ραδιόφωνο της Betsson στην Ελλάδα: Η νέα μορφή διαδικτυακής ψυχαγωγίας

Το Betsson Radio σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην εξέλιξη της μάρκας στην Ελλάδα, με αυτή…

2 μήνες ago

Πώς να Δημιουργήσετε Ένα Εντυπωσιακό Βιογραφικό

Πώς να Δημιουργήσετε Ένα Εντυπωσιακό Βιογραφικό: Οδηγός Βήμα προς Βήμα για να Κατακτήσετε τους Εργοδότες…

4 μήνες ago

Configurator – Διαμορφωτής Θαλάμου και Θυρών Ανελκυστήρα

Στην PAPPAS Elevators γνωρίζουμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και κάθε πελάτης μας ξεχωριστός, με…

5 μήνες ago

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων

  Η υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη διατήρηση των ανελκυστήρων σας…

5 μήνες ago

The Benefits of Being Enthusiastic About Cinema

Undoubtedly, there is something magical about cinema. It immerses the audience in different universes, emotions,…

7 μήνες ago