Multiplayer games

Τα 10 καλύτερα βιντεοπαιχνίδια του 2022

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένας τρόπος για μικρούς και μεγάλους να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους. Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα παιχνίδια βγαίνουν στην αγορά. Αυτό ισχύει τόσο για τους υπολογιστές όσο και για τα κινητά. 

Από την άλλη πλευρά, και οι κονσόλες παιχνιδιών έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Με την δημιουργία και πιο φορητών συσκευών όπως το Nintendo Switch τα βιντεοπαιχνίδια είναι η αγαπημένη ασχολία των παιδιών ακόμα και στις διακοπές. 

Πέρα από τα παιδιά, αρκετοί είναι και οι ενήλικες που προτιμούν να διασκεδάζουν παίζοντας βιντεοπαιχνίδια απ’ ότι ρισκάροντας τα χρήματα τους σε κάποιο online casino. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί μοναδικά παιχνίδια δράσης και περιπέτειας ώστε να απευθύνονται και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. 

Pokemon Legends: Arceus

Ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2022, το Pokemon Legends για το Switch έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι και τα Pokemon ζουν ξεχωριστά, πρέπει να επιβιώσετε όταν έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα τέρατα. 

Horizon Forbidden West

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια σε PS5 και PS4 επέστρεψε με την συνέχιση της ιστορίας της Aloy και υπόσχεται καινούργιες συναρπαστικές περιπέτειες. Πάρτε μέρος στην επιχείρηση διάσωσης της Γης ενάντια σε γιγάντιους δεινοσαύρους ρομπότ και εξασφαλίστε την ευημερία των ανθρώπων. 

Elden Ring

Το Elden Ring είναι ένα παγκοσμίως διαφημιζόμενο παιχνίδι δράσης το οποίο είναι συμβατό με PS5, PS4, PC, Xbox One και Xbox series X/S. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι ρόλων, με απίστευτο gameplay που θα σας μεταφέρει σε ένα φανταστικό ανοιχτό κόσμο. Η συνεργασία της FromSoftware με τον υπέροχο συγγραφέα George R. R. Martin εγγυώνται μια συναρπαστική περιπέτεια. 

Gran Turismo 7

Για τους λάτρεις της ταχύτητας η σειρά παιχνιδιών Gran Turismo θα έχει πάντα με ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.το Gran Turismo 7 αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα της σειράς αυτής, με τις αμέτρητες πίστες και την ξεχωριστή οδηγική συμπεριφορά των αυτοκινήτων. Είναι διαθέσιμο τόσο στο PS5 όσο και στο PS4.

Fifa 2022

Ένα από τα πιο δημοφιλή, αν όχι το πιο δημοφιλές, παιχνίδι που υπάρχει σε σχεδόν όλες τις κονσόλες από PS5 μέχρι Nintendo Switch επέστρεψε με νέα έκδοση. Βελτιωμένο σε όλες τις παραμέτρους που έχουν σημασία όπως το τρόπος παιχνιδιού και τα γραφικά, το Fifa 22 υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και ακόμα περισσότερα γκολ και θέαμα.  

Destiny 2

Το Destiny 2 είναι ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια επιστημονικής φαντασίας που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Δημιουργήστε τον δικό σας χαρακτήρα και ξεκινήστε την περιπέτειά σας μαζί με χιλιάδες άλλους παίκτες. Το παιχνίδι είναι δωρεάν για κατέβασμα και χρήση σε διάφορες πλατφόρμες όπως PS4, PS5, υπολογιστές, Xbox One, και Xbox series X/S.

Wordle

Γι’ αυτούς που αγαπούν τις λέξεις και τους αναγραμματισμούς, το Wordle είναι το πιο κατάλληλο παιχνίδι. Πρέπει να μαντέψετε μία λέξη 5 γραμμάτων έχοντας στην διάθεση σας 6 προσπάθειες. Το βιντεοπαιχνίδι αυτό ανήκει στην The New York Times Company και μπορείτε να το βρείτε στις περισσότερες φορητές συσκευές. 

Formula 1 2022

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1, το καινούργιο παιχνίδι της Frontier Developments αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από όλους. Η προσομοίωση αγώνων ταχύτητας βρίσκεται στα καλύτερα της και θα είναι διαθέσιμη για να την απολαύσετε από 1 Αυγούστου του 2022. 

Tunic

Το Tunic είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης στο οποίο καλείστε να απαντήσετε και να δώσετε λύσεις σε γρίθους. Ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε και στους εχθρούς που παραμονεύουν για να σας κάνουν κακό. Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι αυτό σε συσκευές με λογισμικό Windows και iOS, στο Xbox One και στα Xbox series X/S.

Tiny Tina’s Wonderlands

Ως ένα από τα πιο συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια στην αγορά, το Tiny Tina’s Wonderlands εγγυάται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Φτιάξτε τον δικό σας χαρακτήρα και ριχτείτε στον αγώνα. Μαζέψτε όσα περισσότερα όπλα μπορείτε και ετοιμαστείτε να νικήσετε τον Lord Dragon. Αν δεν μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε μόνοι σας, καλέστε έως και 3 φίλους σας για να παίξετε μαζί.

apngr

Leave a Comment
Share
Published by
apngr

Πρόσφατα άρθρα

Δεν σταματάει ο τζόγος στην Ελλάδα: Συνολικά 36.06 δισεκατομύρια ευρώ το 2023 

Αν και τελευταία πολλά νοικοκυριά παγκοσμίως έχουν ζοριστεί οικονομικά λόγω του υψηλού πληθωρισμού, τα χρήματα…

2 μήνες ago

Το ραδιόφωνο της Betsson στην Ελλάδα: Η νέα μορφή διαδικτυακής ψυχαγωγίας

Το Betsson Radio σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην εξέλιξη της μάρκας στην Ελλάδα, με αυτή…

2 μήνες ago

Πώς να Δημιουργήσετε Ένα Εντυπωσιακό Βιογραφικό

Πώς να Δημιουργήσετε Ένα Εντυπωσιακό Βιογραφικό: Οδηγός Βήμα προς Βήμα για να Κατακτήσετε τους Εργοδότες…

4 μήνες ago

Configurator – Διαμορφωτής Θαλάμου και Θυρών Ανελκυστήρα

Στην PAPPAS Elevators γνωρίζουμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και κάθε πελάτης μας ξεχωριστός, με…

4 μήνες ago

Υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων

  Η υπηρεσία συντήρησης ανελκυστήρων είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη διατήρηση των ανελκυστήρων σας…

4 μήνες ago

The Benefits of Being Enthusiastic About Cinema

Undoubtedly, there is something magical about cinema. It immerses the audience in different universes, emotions,…

7 μήνες ago