Home / APN blog / ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ / Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη

Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη

Έχετε προγραμματισμένη κάποια εκδήλωση που πρέπει να παρευρίσκεστε; Ίσως μια δεξίωση, έναν γάμο ή μια βάφτιση; Στο κατάστημα μας www.lovacoco.com θα βρείτε αυτό που ψάχνετε! Μοναδικά επίσημα γυναικεία φορέματα σε πλήθος σχεδίων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Βρείτε φορέματα για κάθε περίσταση που θα αναδείξουν το σώμα αλλά και την φινέτσα σας.

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί στην κατάσταση να πρέπει να βρεις ένα επίσημο φόρεμα για μια κοινωνική εκδήλωση που πρέπει να παρευρεθείς! Κατανοώντας πολύ καλά τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας έχουμε σχεδιάσει μοναδικά κομμάτια για κάθε σας ιδιαίτερη περίσταση!

Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικά, κάποια από τα πολλά επίσημα γυναικεία φορέματα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας!

Κομψό maxi γυναικείο φόρεμα

Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη

Κομψό maxi (μακρύ) αμάνικο γυναικείο φόρεμα με άνοιγμα στο τέλος. Το φόρεμα διατίθεται σε 3 χρώματα. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και υφασμένο από ποιοτικά υλικά. Διατίθεται σε μεγέθη από XL έως και M. Εάν θέλετε κάτι λυτό και συνάμα πολύ κομψό για μια κοινωνική εκδήλωση το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μια σωστή επιλογή! Μπορεί να συνδυαστεί με τακούνι και κοσμήματα.  Το σχέδιο του αγαλλιάζει το γυναικείο σώμα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα.

 

Λαμπερό γυναικείο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι

Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη

Λαμπερό γυναικείο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι. Ένα εντυπωσιακό ένδυμα που θα τονώσει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας όποια και αν είναι η περίσταση που θα το φορέσετε. Διατίθεται σε 3 μεγέθη, από XS έως L. Υπάρχει διαθέσιμο σε 3 μοναδικά χρώματα για να διαλέξετε, χρυσό, κόκκινο και πολύχρωμο. Φτιαγμένο από 100% ποιοτικά υλικά υπόσχετε άνεση σε κάθε σας βήμα. Μαγνητίστε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις με το μοναδικό αυτό κομμάτι!

Vintage Floral γυναικείο επίσημο φόρεμα

Επίσημα γυναικεία φορέματα με στυλ και άποψη

Vintage Floral γυναικείο επίσημο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και μανίκια ¾. Το φόρεμα διατίθεται σε γκρι χρώμα και έχει δαντελωτή ύφανση. Είναι σχεδιασμένο πολύ προσεκτικά και κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά. Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι S και M. Δώστε στο στυλ σας έναν vintage αέρα με αυτό το φόρεμα. Ενδείκνυται για βραδινές εξόδους αλλά και για επίσημες εκδηλώσεις!

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία επίσημων γυναικείων φορεμάτων για κάθε γούστο! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και κάντε δικά σας τα μοναδικά φορέματα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*