Home / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Αθλητικά / Σκόντα Ξάνθης-Ολυμπιακός 1-0 (videos)

Σκόντα Ξάνθης-Ολυμπιακός 1-0 (videos)

Στη δεύτερη φετινή του ήττα ανάγκασε τον Ολυμπιακό η Ξάνθη, που πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με 1-0 και προσπερνώντας τον Ατρόμητο αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnwvt0_yyyyy-vs-yyyyyyyyyy-1-0-match-highlights_sport[/dailymotion] [Σκόντα Ξάνθης-Ολυμπιακός 1-0 (videos)Μία ήττα, που φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ομάδα του Βαλβέρδε, καθώς δίνει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τον προσπεράσει με πέντε βαθμούς αν κερδίσει Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους ακρίτες ο σκόρερ Βλαχοδήμος (στο 52′ από έξοχη κάθετη του Βασιλακάκη) και ο τερματοφύλακας Βιβιανί, που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Οι ερυθρόλευκοι, που είχαν σημαντικές απουσίες, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν και επιστρέφουν στη βάση τους με κατεβασμένα κεφάλια. Να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται, μάλλον δικαιολογημένα, για κράτημα του Εντιμάρ στον Τοροσίδη μέσα στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117404#ixzz1kDm0RZHz

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς (το πρώτο ήταν με την Δόξα Δράμας) ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Φυσικά, τα δύο παιχνίδια δεν έχουν τόσες ομοιότητες, όσο κυρίως διαφορές.

Οι Πειραιώτες αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο κακοί, δεν απειλήθηκαν όπως με την Δράμα, είχαν την κατοχή και την κυριαρχία στο παιχνίδι, όμως αυτό που τους έλειπε ήταν οι αποτελεσματικότητα και πάνω απ’ όλα η τύχη.

Όταν δέχεσαι γκολ στην πρώτη τελική προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας, όταν σ’ όλο το παιχνίδι έχεις 18 έναντι 3 του αντιπάλου τελικές προσπάθειες και όταν χάνεις ένα κάρο ευκαιρίες, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά, αφού δεν έχεις πάνω απ’ όλα τύχη.

Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έκανε σούπερ εμφάνιση και άξιζε τη νίκη, όμως σίγουρα δεν ήταν τόσο κακός όσο στο Καυτανζόγλειο, αφού και φάσεις δημιούργησε ιδιαίτερα μετά το 1-0 και πίεση δεν δέχθηκε, ενώ και η Ξάνθη δεν έπαιξε καλύτερα. Έπαιξε απλά, πιο έξυπνα..[http://www.sport24.gr]

Η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Skoda Ξάνθης στον αγώνα για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος

Το γκολ για την ομάδα της Skoda Ξάνθης σημείωσε ο Βλαχοδήμος στο 52′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Εντιμάρ, Ντάνι, Βασιλακάκης (90’ Καζάκης), Βλαχοδήμος, Μαρσελίνιο (69’ Φλίσκας), Πόι (85’ Σουάνης), Μαρκόφσκι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (63’ Τοροσίδης), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (67’ Ντιόγκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (81’ Φουστέρ), Φετφατζίδης, Πάντελιτς.  ..[http://www.olympiacos.org/]

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ:

Το email σας δεν θα φαίνεται δημόσια.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι με αστερίσκο *

*